top of page

Jari Isohella

yrittäjä, toimitusjohtaja

Olen Kauhavalla syntynyt ja nyt jo 54 vuotta Kurikassa asunut yrittäjä. Olen ollut jo lukioajoista lähtien tekemisissä suunnittelu- ja mainosasioiden kanssa ja siitä saan leipäni edelleenkin. Perheyrityksemme Maiseri Oy tekee messu- ja tapahtumarakentamista sekä graafista tuotantoa 16 vakituisen ja noin 20 freelancerin voimin.

Olen ollut valtuutettuna hieman yli yhden kauden, ensimmäisenä kautenani 2008-2012 olin lähes koko kauden varavaltuutettuna. Kuluneella valtuustokaudella olen toiminut teknisen lautakunnan sekä myös Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana. Lisäksi olen toiminut useissa yrittäjyyttä ja kaupungin kehittämistä valmistelleissa toimikunnissa.

Sydäntäni lähellä on ensi sijaisesti kaupungin elinvoima ja yrittäjyys. Siihen on hyvä vaikutusmahdollisuus ollut Kurikan Yrittäjien puheenjohtajuus, jota pestiä hoidin 2011-2014. Sen jälkeen olen ollut hallituksen varapuheenjohtajana. Olen ollut voimakkaasti vaikuttamassa mm. Kurikan Magneetin, Formun ja kaupunkikeskustan kehittämiseen, sekä yritysasiamiehen viran perustamiseen.

Toimin vuosina 2000-2011 Botniaringin toimitusjohtajana oman työni ohella. Sinä aikana saimme yhdessä aktiivisten harrastajien kanssa palautettua lähes jo horsmaa kasvaneen alueen kasvu-uralle ja Suomen nopeimmin kasvavaksi moottoriurheilualueeksi.

Toinen itseäni lähellä oleva asia on kulttuuri. Liikuntamahdollisuudet on kaupungissamme vähintäänkin hyvällä tolalla, mutta kulttuuri saa kaupungin rahoista vain roposia. Esimerkiksi kunnollisten kulttuuritilojen eteen haluan olla edelleen tekemässä töitä.

Kaupungin muuttotappion saaminen kuriin seuraavalla valtuustokaudella on konkreettinen tavoitteeni, mikäli valituksi tulen.

Harrastuksena minulla on yhdistystoiminta (mm. Yrittäjät, Rytmiraide-festivaali sekä Lions Club), musiikki ja matkailu.

''Kaupungin muuttotappion saaminen kuriin seuraavalla valtuustokaudella on konkreettinen tavoitteeni, mikäli valituksi tulen.'

bottom of page