top of page

Liisa Ala-Käkelä

KTM, kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen

Olen maatalon tytär ja töitä tehnyt koko ikäni, ensin kotona ja sitten kaupassa, toimistotöissä, pankissa, sitten yritysjohdon konsulttina ja tietohallintojohtajana ensin Volvo Autossa ja viime vuodet Veho Groupissa. Aika kansainvälistä touhua. IT-, laatu-, kehitys- ja talousasioita monelta kannalta katsottuna. 

 

Opiskelin Helsingissä työn ohessa, nopeaan tahtiin. Olen kauppatieteiden maisteri.

 

Olen asunut Kurikassa nyt kymmenkunta vuotta ja toiminut viime kauden kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa, jossa kuntaliitokseen saakka olin 1.vpj., sekä elinkeinojaostossa.

 

Kaksi asiaa, joilla mielestäni pystymme rakentamaan hyvän tulevaisuuden kestävällä pohjalla koko Kurikan alueella:

1)  Elinkeino- ja yritystoiminta – ja työmahdollisuudet:  PK-yritysten – varsinkin naisvaltaisten -  aloitusta ja elämää tuetaan tilaratkaisuilla, Formu-tyyppisellä toiminnalla, lähihankinnoilla..

2)  Kuntatalouden riittävä ymmärrys päätösten teossa niin että emme elä yli varojen.

 

Harrastuksiani ovat seurakuntatoiminta (kirkkovaltuuston vpj.), liikunta (paras maraton aikaan 3.07, jolla tuli Helsingin piirin hopeasija), luonto, lukeminen ja musiikki.

''Kaksi asiaa, joilla pystymme rakentamaan alueelle tulevaisuutta: elinkeino- ja yritystoiminta- ja työmahdollisuudet sekä kuntatalouden riittävän ymmärrys.''

bottom of page