top of page

Pauli Keski-Valkama

yrittäjä

​Miksi olen oikea henkilö Kurikan valtuustoon?

  • elämäntilanteeni on siinä vaiheessa, että nyt ehdin paneutua yhteisten asioiden hoitamiseen.

  • Olen yhden kauden valtuutettu, minulla on ollut välikausi jonka aikana olen huomannut, että minulla on annettavaa koko Kurikan tulevaisuuteen.

 

  • olen saanut olla yrittäjä useita vuosia, se on opettanut minulle yhteistyön merkityksen, yksin et ole oikeastaan mitään, mutta yhteistyöllä päästää pitkälle.

 

  • olen toiminut miltei koko elämäni ajan, erilaisissa yhdistyksissä ja liike-elämän luottamustehtävissä.
    Suurimman osan ajasta minut on valittu puheenjohtajaksi.

Tämä on antanut mahdollisuuden tutustua erilaisiin ihmisiin, olen myös huomannut että kukaan ei ole korvaamaton, ja jokaisella ihmisellä on aina joku osa-alue jossa hän on muita parempi.


Toisten ihmisten tasapuolinen huomioiminen ja heidän vahvuuksien hyödyntäminen on yleensä edesauttanut sellaisiin ratkaisuihin että kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

       -    annan avoimen ja ennakkoluulottoman         asenteen tulevissa haasteissa
      -    tasapuolisen asioiden käsittelyn koko Kurikkaa kehitettäessä

  • yritystaustasta johtuen olen tottunut tarkan markan politiikkaan. (rahaa ei kannata tuhlata, jos se hyödyttää vain idean isää)

  • Kukaan ei pysty yksin viemään asioita eteenpäin, vaan tarvitaan yhteistyötä ja avoimuutta, sillä säilyy rakentava tekemisen meininki.

  • Herkällä korvalla ja avoimella mielellä kaikille ideoille, tuli ne sitten valtuustossa tai kylän raitilla kunnan asukkailta.

Pauli Keski-Valkama, syntynyt Kurikassa ja jälleen ollaan Kurikassa.

''Herkällä korvalla ja avoimella mielellä kaikille ideoille, tuli ne sitten valtuustossa tai kylän raitilla kunnan asukkailta.''

bottom of page