top of page

Valtuustoryhmän esitys luottamushenkilöistä


Kokoomuksen valtuustoryhmä on 15.6.2017 kokouksessaan päättänyt esittää jutun lopussa luetellut henkilöt eri luottamustoimiin. Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Pekka Koskinen on tyytyväinen Kokoomuksen sisällä käytyihin luottamusneuvotteluihin. - Luottamusneuvottelut etenivät avoimuuden hengessä ja lista valittavista rakentui yhdessä paikallisyhdistysten kanssa. Myös varapuheenjohtaja Aku Autio on samoilla linjoilla. - Teimme esityksen kunnallisjärjestölle, jossa yhdessä sovittelimme henkilöt paikoilleen. Lopputulos on tasapainoinen kokoonpano uusia tekijöitä, että myös kokeneempia konkareita ympäri pitäjää.

Esitetyt luottamushenkilöt valitaan tehtäviinsä Kurikan kaupunginvaltuuston kokouksessa maanantaina 26.6.2017. Luottamustoimi Varsinainen jäsen varajäsen

Valtuuston puheenjohtajisto 1. vpj. Liisa Ala-Käkelä -

Tarkastuslautakunta pj. Anna-Liisa Myllymäki Mervi Ranta Pauli Keski-Valkama Teppo Tiittanen Kaupunginhallitus 1. vpj. Harri Salonen Sami Keskinen Minna Leppinen Marja-Liisa Vettenranta Veli-Matti Penttilä Jari Isohella Sivistyslautakunta pj. Aku Autio Eero Perälä Erja Kivineva Mervi Ranta Riku Hirsimäki Jaakko Liinamaa Tekninen lautakunta vpj. Sami Keskinen Kalervo Kangas Kaisa Koski Leena Kurikka Marja-Liisa Vettenranta Teija Valkama Elinvoimalautakunta pj. Jari Isohella Niko Salmela Liisa Ala-Käkelä Annukka Siltakorpi Teija Valkama Maarit Moshein Maaseutulautakunta vpj. Mikko Seilo Kalervo Kangas Leena Kurikka Heidi Nyrhinen Vapaa-aikalautakunta vpj. Annukka Siltakorpi Riikka Ala-Karvia Kristian Huovinen Ossi Alanen Hanne Leino Anu Latva-Reinikka Ympäristölautakunta Hannu Koski-Lammi Mikko Hakoniemi Marjo Louvo Erja Kivineva Henkilöstöjaosto vpj. Lasse Mukkala João Courela Pauliina Siltanen Marjo Louvo Keskusvaalilautakunta Pekka Lehtinen Tuomo Anttila JIK johtokunta Osmo Metsä-Ketelä Esko Liukku Anna-Liisa Myllymäki Katja Kuusisto JIK tarkastuslautakunta vpj. Mervi Ranta Anita Sainio Tilaajalautakunta Markku Laiteenmäki Esa Kivelä Maire Hämeenniemi Pauliina Niemi Kurikan kaukolämpö Oy vpj. Esko Liukku - Teija Valkama - Kurikan Vesihuolto Oy pj. Sami Keskinen Seppo Valkama Liisa Ala-Käkelä Leena Kurikka Kiinteistö Oy Kärrykartano Yrjö Ojala - Anna-Liisa Myllymäki - Kurikan Toimitilat Oy pj. Reijo Ala-Käkelä - Jari Isohella - Jalasjärven Kuntakapiteeli Oy vpj. Sami Keskinen - Kiinteistö Oy Jalasjärven Vuokratalot pj. Timo Järvilehto Osmo Metsä-Ketelä Anita Sainio Mervi Ranta Jalasjärven Urheiluhalli Oy Matti Nurmela - Kiinteistö Oy Jalaspisnes Pauliina Siltanen -


bottom of page